Kontaktirajte nas ->

BlaM Technologies - Blog

Zadnje novice, trendi in triki iz sveta binarnih števil.

Tehnična optimizacija spletnih strani

V prejšnjem blog zapisu smo pisali o optimizaciji spletnih strani za spletne iskalnike, tokrat pa se bomo poglobili v osnove tehnične optimizacije spletnih strani. Tehnični SEO se nanaša na izboljšanje tehničnih vidikov spletnega mesta, da izboljšamo njegovo uvrstitev v spletnem iskalniku.

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 07.12.2021

SEO: kaj sploh je in zakaj je pomembna?

SEO (search engine optimisation) pomeni optimizacijo spletne strani za spletne iskalnike na podlagi najbolj iskanih ključnih besed. Preprosto povedano to pomeni, da s SEO lahko povečate prepoznavnost spletne strani, spletni iskalniki pa spletno stran rangirajo višje v iskalnem nizu. Višje, ko se vaša stran prikaže v rezultatih iskanja, večja je verjetnost, da bo uporabnik kliknil na povezavo.

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 07.12.2021

Lead generation taktike za najboljše rezultate

Največji izziv, s katerim se srečujejo podjetja, je pridobivanje novih in kvalificiranih leadov. Potencialna stranka obišče vaše spletno mesto. Imate nekaj sekund, da pritegnete njegovo pozornost. Če ne pripovedujete preproste zgodbe, ki vzbuja čustva, tako pustite, da potencialne stranke oziroma leadi “uhajajo” iz prodajnega lijaka.

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 05.10.2021

Digitalizacija - nujno zlo za preživetje na trgu?

Zadnja leta govorimo o tako imenovani digitalni transformaciji, ki je z napredkom tehnologije spremenila marsikateri delovni proces. Digitalna tehnologija se je integrirala v vsa področja poslovnega procesa in spremenila način, kako podjetja delujejo in rešujejo zahteve strank. Digitalizacijo na prvo mesto postavlja vse več podjetij, težava se pojavi pri stroških in posledično tudi uspešnosti digitalne preobrazbe, predvsem pri manjših podjetjih.

Za lažje uvajanje digitalnih procesov v vsakodnevno poslovanje sta Slovenski podjetniški sklad in DIH Slovenije ponovno odprla možnosti sofinanciranja preko vavčerjev za digitalni marketing. V katalogu strokovnjakov najdete tudi nas in naše storitve.

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 01.06.2020

Vavčer za digitalni marketing: Izkoristite možnost sofinanciranja izdelave spletne strani, spletne trgovine, aplikacije ali rezervacijskega sistema

Si želite povečati svojo konkurenčnost na spletu? Za vas imamo odlično priložnost. DIH Slovenije in Slovenski podjetniški sklad sta ponovno odprla prijave na vavčerje za digitalizacijo podjetij. Vavčerji z možnostjo sofinanciranja (do kar 60% vrednosti projekta) ključnih področij digitalizacije so dobra spodbuda za podjetja, ki želijo povečati svojo prisotnost na digitalnem trgu. Ker izpolnjujemo vse strokovne kriterije in zahteve, ki so jih postavili na DIH-u, smo v katalogu tudi ekipa BlaM Technologies.

Več o možnostih prijave in sodelovanja z nami si preberite v nadaljevanju.

Avatar objavil BlaM v Ugodnosti 27.05.2020

Kaj je SSL Certifikat in zakaj ga potrebujem?

Vse pogosteje slišite besedo SSL certifikat? Se pogosto sprašujete kaj je SSL certifikat in ali ga vi sploh potrebujete?

Uporaba certifikatov je postala skorajda nuja. V prispevku bomo na kratko pogledali, kaj je SSL certifikat, kakšne vrste certifikatov obstajajo in kje ga lahko pridobimo.

Ste vedeli, da je večina spletnega prometa danes kriptirana? Da boste lažje ohranili korak s časom, smo za vas pripravili kratek vodič o certifikatih,

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 18.03.2018

威而鋼

威而鋼處方。有了遠程醫療,購買威而鋼時不必開車去醫生辦公室或診所、停車、散步或坐在候診室。

威而鋼副作用 ++ 我們也需要知道。不建議服用別人的處方。對一個人安全的東西在另一個人身上可能是危險的,這取決於他們的病史。

blam.si

BlaM Technologies je kvaliteten način za izdelavo vaše digitalne identitete Showcase portfolio Smo podjetje, ki deluje na področju razvoja računalniških, mobilnih in spletnih aplikacij. Visoko usposobljen, mlad, inovativen ter izkušen tim razvijalcev poskrbi, da vaše ideje dobijo obliko in funkcionalnost.

0.733