Kontaktirajte nas ->

Strojna oprema

Celovita podpora za strojne potrebe vašega podjetja.
Nudimo sodelovanje od svetovanja do celovitega načrtovanja in postavitve informacijskih sistemov.

Strežniki

Nudimo najem in vzdrževanje virtualnih privatnih strežnikov za najrazličnejše potrebe. Poskrbimo za varnostne kopije vaših podatkov in zanesljivo delovanje vaših storitev.

Načrtovanje informacijskih sistemov

Načrtujemo tako majhna kot obsežnejša računalniška omrežja znotraj podjetja. Poskrbimo, da so vaši podatki varni in zanesljivo dostopni.

Postavitev informacijskih sistemov

Načrtovan informacijski sistem vam tudi vzpostavimo in ga za vas vzdržujemo.

Svetovanje strojne opreme

Svetujemo in pomagamo pri nakupu strojne opreme glede na vaše potrebe in sredstva.

Načrtovanje in izdelava prototipov

Ponujamo načrtovanje in izdelavo prototipa strojne opreme z uporabo sodobnih tehnologij in širokim naborom povezljivosti (NFC, Bluetooth, WiFi, USB).

Povezljivost sistemov

Po želji naročnika izdelujemo med seboj povezane storitve in aplikacije, delujoče na večih platformah (splet, namizno, mobilno), operacijskih sistemih (Android, iOS, Windows, Linux) in napravah.

Napredne IT rešitve in omrežja

Najzahtevnejši projekti nam predstavljajo izziv

Naše obširno znanje in izkušnje nam omogočajo načrtovanje, razvoj in vzdrževanje tudi tehnološko najzahtevnejših projektov. Razvijamo napredne in kompleksne sisteme, ki potekajo v samem osrčju poslovnih procesov naših strank. S svojim multidisciplinarnim znanjem in izkušnjami zagotavljamo visoko kakovost rešitev in zadovoljstvo naših strank.

Skupaj z vami združimo strokovno znanje vašega področja z našim znanjem IT tehnologij. Tako razvijemo inovativno mrežo IT tehnologij, ki pohitrijo in poenostavijo vaše poslovne procese ter zmanjšujejo človeške napake. Kakovost našega dela lahko preverite z našimi referencami!