Kontaktirajte nas ->

Izdelava namiznih aplikacij

Pospešite svoje poslovne procese z namizno aplikacijo razvito po meri

Zakaj izbrati nas?

S svojim bogatim znanjem in izkušnjami iz področja izdelave namiznih aplikacij vam bomo pomagali do hitrejših in enostavnejših poslovnih procesov.

Celostna ponudba

Razvijamo aplikacije na platformah Windows in Linux, prav tako ponujamo povezane sisteme preko lokalne mreže ali spleta.

Sodoben Design

Grafično oblikujemo vaš program tako, da je prijazen do uporabnika in sodobno oblikovan po najnovejših grafičnih trendih.

Sledimo tehnologijam

Pri razvoju aplikacije uporabljamo najnovejše tehnologije. Omogočimo tudi povezljivost z zunanjimi napravami ali storitvami.

Ugodna cena

Pri izdelavi programa vam nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Hkrati pa se prilagodimo uporabnikovim željam in potrebam.

Zahtevajte svojo personalizirano ponudbo in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Potek izdelave namizne aplikacije še nikoli ni bil enostavnejši

Poskrbimo za potek razvoja od začetne ideje do namestitve produkta

  • Sodelovanje

    Z našim strokovnim znanjem vam svetujemo in pomagamo do popolne zasnove aplikacije, glede na vaše želje in potrebe.

  • Izdelava

    Z uporabo najnovejših tehnologij in osebnim pristopom, za vas izdelamo program ali aplikacijo, po skupaj izdelanem načrtu.

  • Namestitev

    Nudimo vam celostno rešitev razvoja, vključno s pomočjo pri namestitvi aplikacije in osnovnim usposabljanjem uporabnikov.

Poenostavite vsakdanja opravila, vnašanje podatkov ali avtomatizirajte vaš poslovni proces.

Vnos Podatkov

S programom, prilagojenim vašim potrebam, poenostavite ali avtomatizirate ročno vnašanje podatkov.

Prihranite čas

Lastna aplikacija vam omogoča pohitritev vsakodnevnevnih organizacijskih in birokratskih procesov.

Zmanjšajte napake

Program, razvit za specifičen namen, zmanjša človeški faktor in s tem možnost napak pri vnosu ali obdelavi podatkov.

Optimizacija stroškov

Naročilo lastne aplikacije je običajno enkraten strošek, pri tem prihranite na dolgi rok, hkrati pa optimizirate poslovni proces, kar pomeni dodaten prihranek.

Prilagodljivost

Za vas izdelamo program po naročilu, torej popolnoma prilagojen vašim potrebam in uporabnikom. Takšen program je zanesljiv in z natančno določenim procesom delovanja prijazen do uporabnika.

Vodenje evidenc

Pri izdelavi aplikacije po meri je smiselno tudi ustvariti lastne organizirane zbirke podatkov. S tem prevzamete popoln nadzor nad svojimi podatki in evidencami.

Cenik

Zavedamo se, da je cena izdelave namizne aplikacije ključnega pomena pri izbiri razvijalca. A vendar je točno ceno razvoja programa izredno težko univerzalno podati, saj je razvoj vsakega programa unikaten. Na ceno razvoja vplivajo najrazličnejši dejavniki kot so tehnična zahtevnost aplikacije, zajete platforme (Linux, Windows, splet...), uporabljene tehnologije, funkcionalnosti, zahtevnosti grafične podobe, povezljivost...

Za izdelavo ponudbe stopite v kontakt z nami, zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli ugodno rešitev

威而鋼

威而鋼是最好的ED口服藥。醫生應該知道您服用的所有藥物。即使是布洛芬或非處方止咳糖漿,

丁丁藥局威而鋼 -- 根據美國醫學院協會編製的數據。使用這些 來自醫生和醫學生的十大技巧,可説明您為健康前專業做好準備。

blam.si

BlaM Technologies je kvaliteten način za izdelavo vaše digitalne identitete Showcase portfolio Smo podjetje, ki deluje na področju razvoja računalniških, mobilnih in spletnih aplikacij. Visoko usposobljen, mlad, inovativen ter izkušen tim razvijalcev poskrbi, da vaše ideje dobijo obliko in funkcionalnost.

0.868